Unikátní záruka 25 let a další výhody vysavačů Husky

Centrální vysavače Duovac - silnější a spolehlivější!

Jestliže uvažujete o rozsáhlé rekonstrukci, zamyslete se na chvilku nad možností pohodlného a zdravějšího úklidu. Tato jednoduchá rovnice má jasný výsledek „CENTRÁLNÍ VYSAVAČ“. Nejenže se jedná o velkého pomocníka v domácnosti, ale i doktora pro osoby s alergickými potížemi.

Proč tomu tak je?

Srdcem celého systému centrálního vysavače je agregát, který je zpravidla umístěn v technické místnosti, nebo garáži a trubním systémem propojený s vhodně rozmístěnými vysavačovými zásuvkami. Hlavní výhoda spočívá v tom, že nasávaný vzduch se nevrací zpět do místnosti, avšak po důsledném profiltrování je vyveden ven mimo objekt. Tím nedochází ke zbytečnému víření prachu, jako je to u běžných mobilních vysavačů, a právě proto velmi pomáhá především osobám s alergickými potížemi. Ke spuštění celého systému stačí pouhé zasunutí vysávací hadice do libovolné vysavačové zásuvky. Nasávaný vzduch s prachem proudí hadicí a trubním rozvodem až k vysavačové jednotce, která bývá zpravidla umístěna ve sklepě, v garáži a u bytů třeba i v šatní skříni. Uživatel systému ocení velice snadnou manipulaci při bezhlučném provozu a zároveň i šetrnost k okolnímu nábytku a zařízení.

Vhodný i do bytu

Zatímco v novostavbách se centrální vysavače stávají pomalu standardem, málokdo ví, že si je může nainstalovat i do stávajícího domu či bytu. Pro bytové jednotky je vhodný malý a výkonný model Duovac Simplici-t (cena se pohybuje kdo 12 tisíc korun, vč. hadice a příslušenství), který je možné zabudovat do skříňky kuchyňské linky nebo třeba na toaletu. Zabudování takového systému do menšího bytu je velmi snadné a podle návodu to zvládne každý kutil.

Bezkonkurenční výkon, cena a spolehlivost!

U všech centrálních vysavačů je vždy nejdůležitější součástí motor, jeho výkon, spolehlivost a životnost. Proto se společnost Duovac zaměřuje maximální úsilí na technologii zpracování výrobku a snahu stále přicházet na trh s novými vylepšeními a detaily, které značně ovlivňují zmíněné vlastnosti systému. Je to například již několik let používaný AUTOSTOP, který hlídá životnost uhlíků motoru a brání tím poškození stroje. Další výhodou, která výrazně ovlivní životnost systému je SOFT START. Jedná se o technologii, která při největším zatížení systému (tedy při samotném startu) zajišťuje postupný a plynulý rozběh a tím značně ovlivňuje opotřebení srdce systému, tedy motoru.

Tato technologie je součástí vyšší řady vysávacích jednotek Duovac. Tato řada se může mimo jiné pochlubit velkým výkonem, který nepodléhá omezení příkonu dle nařízení EU - centrální vysavače jsou z tohoto omezení vyjmuté. Porovnáte-li výbavu, uváděné parametry a cenu s obvyklými hodnotami tzv. airwattových výkonů u jiných výrobků, je Duovac spolehlivým „tahounem“ na dlouhou trať a čas.

Napište nám