Duovac šetří nejen váš čas, ale také životní prostředí

Šetrný k přírodě

Čím dál tím více je důležitý ohleduplný přístup k přírodě. To má za následek, že se kladou požadavky na výrobce a spotřebitele, aby toto splňovali. Jedním z důvodů, proč si lidé zakoupí do svého domu centrální vysavač, je právě snaha, jak životnímu prostředí ulevit. Kanadský výrobce, známý svou kvalitou a spolehlivostí, klade při výrobě důraz na využití recyklovaných materiálů, ze kterých se převážně skládají jeho výrobky Duovac. Jedná se o ocel a hliník, což jsou dva nejvíce recyklované materiály na světě. Tím dochází k výraznému snížení emisí skleníkových plynů. Dalším argumentem proč využívá převážně těchto dvou materiálů je, že jak hliník, tak i ocel lze recyklovat znovu a znovu, čímž se snižuje další znečištění půdy a vody způsobené těžbou těchto materiálů. Duovac se snaží namísto obvyklých plastů používat k výrobě jeho vysavačů kovy a tém eliminovat znečišťování půdy, vodních toků a oceánů plasty.

S tím vším souvisí i to, jak dlouho vám vysavač vydrží, za jak dlouho bude potřeba ho obměnit. Klasické vysavače bude nutné vyměnit v průměru 5 až 8 let a staré přístroje skončí na skládce. Naproti tomu, systémy centrálních vysavačů Duovac jsou konstruovány tak, aby vydržely. V případě kvalitní péče a údržby vám budou sloužit desítky let.

Před nákupem vysavače tedy vždy myslete na to, jaký bude mít dopad na životní prostředí. Níže Vám představíme tři hlavní důvody, proč zvolit právě výrobky Duovac:

Nižší environmentální dopad na životní prostředí

Naše výrobky mohou mít nižší environmentální dopad na životní prostředí z toho důvodu, že se snažíme chytře využívat méně energie a většina součástí je z oceli a hliníku, tedy snadno recyklovatelných materiálů. Víte, že:

Při recyklaci oceli a hliníku se využívá o 95% méně energie než při výrobě z nových materiálů a že hliník a ocel lze recyklovat znovu a znovu. Znečištění plasty oproti tomu bude mít nepříznivý vliv na půdu, vodní toky a oceány.

Spotřebovávejte méně energie

Systémy společnosti Duovac spojují vysovký vyýkon a účinnost. Tím se daří dosáhnout větší úspory energie. Silný agregát pro váš úklid má za následek, že strávíte vysáváním méně času a tím štří ten nejen svůj čas, ale také energii. Navíc jsou 4 až 8krát výkonnější než přenosné a robotické vysavače. Duovac je vyroben tak, aby vydržel dlouhé roky.

Čistý vzduch ve vašem domě

Čistý domov je základem zdravého bydlení. Je léty ověřeno, že s centrálním vysavačem odstraníte alergeny, prach a roztoče z domácího prostoru efektivněji, navíc s menším hlukem oproti klasickým přenosným vysavačům. Co se týká pohodlí a uživatelského komfortu, nedělejte žádné kompromisy. Jediným správným řešením je pořízení centrálního vysavače.

Napište nám