Proč si zvolit centrální vysavač Duovac?

Centrální vysavače se na českém trhu objevily v roce 1993 a od té doby se vnímání nesporných výhod těchto systémů výrazným způsobem posunulo vpřed. V dnešní době se centrální vysavače instalují nejen do nových nebo rekonstruovaných rodinných domů, ale rovněž do stávajících objektů, kde se již bydlí. Stávající uživatelé sami předávají své pozitivní zkušenosti s centrálním vysavačem svým známým a sousedům. Je to právě centrální vysavač, který jim urychluje úklid, snižuje prašnost v jejich obydlí a vytváří tak v rámci možností co nejzdravější prostředí pro velmi podstatnou část svého života, kterou doma tráví. Centrální vysavače lze navíc instalovat i do jiných objektů než jen do rodinných domků, a to např. do bytů, penzionů, ale i komerčních objektů.

Každý, kdo se pro instalaci centrálního vysavače rozhodne, vybírá podle sacího agregátu (nejdražší položka) a podle nejrůznějších doplňků, kterými je vysavač vybaven. DUOVAC má v tomto ohledu opravdu co nabídnout. Základem je použití prakticky nezničitelných kovových materiálů a motor průmyslové kvality s nezávislým chlazením.  To je doplněno o kvalitní systém filtrace s účinností 97,5 % při velikosti částic větších než 1 mikron, což má zásadní vliv na životnost motoru. Vysavače DUOVAC jsou vybaveny pomalým náběhem a doběhem motoru. Výběru kvalitního sacího agregátu doporučujeme věnovat velkou pozornost. U značky DUOVAC je stále upřednostňována kvalita a spolehlivost, před snižováním výrobních nákladů, v podobě levných vysokootáčkových motorů v plastovém krytu, tak jak je tomu u některých výrobců a u přenosných vysavačů.

Výhradní dovozce vysavačů Duovac, společnost Newag s.r.o. systematicky pracuje od samého začátku na maximální spokojenosti svých zákazníků a jako jediný dodavatel má své vlastní pobočky v Praze, Brně a Hradci Králové. V dalších regionech působí obchodní partneři, kteří mají v oblasti centrálních vysavačů bohaté zkušenosti a jsou důkladně proškoleni.

Každý zájemce má možnost bezplatného návrhu technického řešení, vypracování cenové kalkulace a individuální konzultace. Je to i návrh vhodného technického řešení, které přímo ovlivňuje spokojenost uživatele s centrálním vysavačem.

Využití centrálního vysavače je široké, a pokud Vás možnost její instalace zaujala, neváhejte nás kontaktovat.

Napište nám